Kontakt

GEM CHIMICA BALKAN SH.P.K.
Rruga Iliria, autostrada TR- DR km 7 , Tirane, AL
Tel. Fiks +355 48 32 0000 – Tel. Zyra shitjeve +355 67 40 03773

ORARI I HAPJES TË ZYRAVE DHE MAGAZINËS:  nga e Hëna në të Premte: 8.00-12.30 / 13.30 – 17.00

Dëshironi më shumë informacion?

Na shkruani në adresën e mëposhtme: info@gemchimicabalkan.com

Ose klikoni mbi ikonën e mëposhtme!