TeknologjitË e avancuara nË kimikËn e aplikuar

Në Gem Chimica, përvoja solide e fituar gjatë viteve është e kombinuar me kërkimin e vazhdueshëm për inovacionin dhe qëndrueshmërinë mjedisoren.

Vlerat tona jane: qëndrueshmëria dhe substanca.

Gem Chimica Balkan sjell në Ballkan përvojën e Gem Chimica,e cila që nga viti 1980 në Itali është e specializuar në:

pastrimin profesional, menaxhimin e sigurisë ushqimore, higjienën mjedisore, energjinë e rinovueshme, trajtimin e ujit, analizat kimike, fizike dhe mikrobiologjike.

Shërbimet e ofruara

Zbuloni me hollësi të gjitha shërbimet tona dhe na kontaktoni për çdo informacion.

Kimikatet & Sanitizimi

Pastrimi profesional, sanifikimi i impianteve, pajisjeve dhe ambienteve të punës në industrinë ushqimore, horeca, zooteknike.

Trajtimi i Ujit

Instalimi dhe menaxhimi i impianteve për trajtimin e ujërave primare, industriale, të ujërave të zeza dhe të pishinave.

Gem Chimica

Zbuloni historinë dhe shërbimet tona në Itali.

Për më shumë

Qëndroni të azhurnuar për të gjitha lajmet e fundit të Gem Chemica Balkan
18 December

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2019 !

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2019! Ju informojme se kompania Gem Chimica Balkan Shpk do te jete pushim nga data 24/12/2018 deri me 06/01/2019. ...
READ MORE
24 October

Tirana International Fair 25 edition STAND G-10

Tirana International Fair – UFI Approved Event, comes as the event which determines Albania as a Gateway to the Balkans, a reality with over 200 ...
READ MORE
25 June

Lind Gem Chimica Balkan

Gem Chimica Balkan sjell në Ballkan përvojën e Gem Chimica Srl, e cila që nga viti 1980 në Itali është e specializuar në: pastrimin profesional, ...
READ MORE